Sigmatex Superlatex Matt hoogste kwaliteit muurverf van Sigma Coatings.

Sigmatex Superlatex Matt is al jaren de meest gebruikte professionele muurverf van Nederland. Deze watergedragen muurverf is uitermate geschikt voor zowel binnen als buiten en kan verwerkt worden met behulp van een Pro Gold vacht roller. Gebruik voor steenachtige ondergronden en nieuw aangesmeerde muren altijd een goede voorstrijk, gebruik hiervoor bij voorkeur de Sigmafix. Een goede voorstrijk is erg belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. U voorkomt baanvorming en het heft de zuigende werking op van nieuwe muren.

Een goed begin is het halve werk:  De ondergrond dient goed droog en stof vrij te zijn, vervolgens dienen de wanden voorbehandeld te worden met een Sigmafix fixeermiddel. Zorgt u ervoor dat alles goed afgeplakt en afgedekt is (ook tijdens het fixeren). Bestelt u bij voorkeur ook een klein kwastje voor de hoekjes, grote rollers voor de grote oppervlakken en kleine rollers voor de kleine strookjes.

Hoge kwaliteit muurverf:  Voor het starten met de Sigmatex Superlatex Matt dient de emmer goed opgeroerd te worden, dan al merkt u dat er kwaliteit in de emmer zit. Een prachtig ''vet'' product vloeit langs het roerhoutje. Tijdens het aanbrengen merkt u wat er bedoelt wordt met hoge kwaliteit. De dek kracht van deze muurverf is enorm en ook naderhand is de kwaliteit goed merkbaar. Sigmatex Superlatex valt namelijk in schrobklase 1 volgens EN13300. Dit wil zeggen dat de muurverf bestand is tegen het schrobben en boenen zonder dat er iets mee gebeurd. Ook buitenshuis! Direct bestellen?  Zie onze uitgebreide productpagina en ontdek de vele mogelijkheden in kleuren