Ontdek de Sigma S2U serie

sigma s2u

Sigma Coatings heeft verschillende productlijnen in het assortiment. één van de productlijnen is de Sigma S2U serie. (Vaak ook verward met Sigma SU2) Deze serie staat voor kwalitatief hoogwaardige lakken, met producten die zowel binnen- als buiten gebruikt kunnen worden. Om je een gemakkelijk overzicht te geven van de producten hebben we een opsomming van die producten gemaakt:

Sigma S2U op terpentine basis

Sigma S2U Gloss; is de hoogglanzende lak op terpentine basis. Deze lak wordt veelal binnen gebruikt en gezien als een zeer hoogwaardig product. Sigma S2U Satin Sigma S2U Satin; product is de zijdeglans lak op terpentine basis. Dit is dus een broertje van de Sigma S2U Gloss Sigma S2U Semi-Gloss; is de halfglanzende variant van de terpentine gedragen S2U serie. Sigma S2U Primer; deze primer is geschikt voor bovenstaande lakken. Vanzelfsprekend is dit ook een product op terpentine basis. Sigma S2U Allure Gloss; is een hoogglanzende lak voor buiten van de beste kwaliteit. Dit product kan tot 10 jaar schildervrij garanderen! Sigma S2U Allure Satin; is de zijdeglans variant en kan net als bovenstaand product tot 10 jaar schildervrij garanderen. Sigma S2U Allure Primer; is de terpentine gedragen grondverf die onder de Allure Gloss en Allure Satin gebruikt kan worden.

Tip: wil je nog uitgebreidere informatie over de Sigma S2U serie? Klik hier!

Sigma S2U op waterbasis

Sigma S2U Nova Gloss; is de hoogglanzende lak op waterbasis. Deze lak wordt veelal binnen gebruikt en gezien als een zeer hoogwaardig product. Sigma S2U Nova Satin; product is de zijdeglans lak op waterbasis. Dit is dus een broertje van de Sigma S2U Nova GlossSigma S2U Nova Satin Sigma S2U Nova Semi-Gloss; is de halfglanzende variant van de watergedragen S2U serie. Sigma S2U Nova Matt; is de matte variant op waterbasis. Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin; de unieke watergedragen traplak met anti-slip! Sigma S2U Nova Primer; deze primer is geschikt voor bovenstaande lakken. Vanzelfsprekend is dit ook een product op waterbasis. Tip: S2U verf kopen betekent een gegarandeerde kwaliteit! Sigma S2U heeft zich de afgelopen jaren meer dan bewezen in kwaliteit, duurzaamheid en glansgraad. Wil je meer informatie over de Sigma S2U lakken? Kijk dan onderstaande video: