Online verf kopen of naar de verfwinkel?

Online verf kopen? Of koop je de verf in de verfwinkel of verfspeciaalzaak in je dorp of stad? Dagelijks krijgen wij de vraag wat het verschil is. Er zijn een aantal cruciale verschillen waar je rekening mee moet houden. Het is namelijk erg makkelijk om verf via internet te kopen. De branche ontwikkeld zich de laatste jaren erg hard en de grote verfmerken zoals Sikkens hebben online shops gecertificeerd. Met deze accreditatie ben je er als consument van overtuigd dat je verf koop bij een goede retailer. De voordelen hiervan zijn:

  • Gegarandeerde Nederlandse verf
  • Originele mengpasta's
  • Gecertificeerde mengmachines
  • Goede productkennis
  • Gedegen klantenservice

Tip: Zie hier het certificaat van Sikkens voor Onlineverf.nl.

Online verf kopen

Is online verf kopen per definitie altijd goedkoper? Ons antwoord: nee! Wanneer is het wel altijd goedkoper? Dat is wanneer je je goed laat adviseren door geschoolde specialisten die jou kunnen voorzien van een maatwerk advies. Het is namelijk erg belangrijk dat je de juist keuze maakt in het product en vooral het aantal daarvan. We zien vaak dat consumenten snel het verkeerde bestellen. Hiermee bedoelen we het verkeerde product en/of de verkeerde hoeveelheid. Let er bijvoorbeeld bij het online verf kopen goed op dat je je goed laat adviseren in de juiste hoeveelheden en de juiste primer. Dit bespaart vaak een hoop werk of soms zelfs materiaal. Immers bij de juiste grondverf of primer dekt de eindlaag vaak beter. Het inschatten van de juiste hoeveelheid is en blijft lastig. Echter, vraag het aan de specialisten van Onlineverf.nl. Zij kunnen je hier goed over informeren.

Voordelen ten opzichte van verfwinkel

Online verf bestellen heeft dus voordelen ten opzichte van de verfwinkel op de hoek. Maar laat je goed adviseren door de klantenservice van Onlineverf.nl. Wij leveren onder andere producten als: Sigma S2U Allure Gloss, Sigma S2U Nova Satin, Sikkens Rubbol XD High Gloss, Sikkens Rubbol SB en muurverven als Sigmatex Superlatex Matt en Sikkens Alphatex IQ Matt. Ook specifieke verfproducten kun je online bestellen bij Onlineverf.nl. Wij draaien onze hand er niet voor om. Online verf bestellen doe je dus bij de enige echte verfspecialist van het internet: Online Verf, de verfwinkel voor jou. Heb je nog op- en aanmerkingen? Onze medewerkers helpen je graag voor een antwoord of passend advies. Neem vrijblijvend contact met ons op.